2011. szeptember 17., szombat

Párkapcsolat 2.-Önbizalom

Igyekszem Nektek a tapasztalataimat leírni, így most a női gonoszságról lesz szó, hisz mit ad Isten, pont aktuális. :) Tulajdonképpen ez minden nap minden percében aktuális lenne, nem is tudnám felsorolni, mennyi változatával találkoztam már a 22 évem során. Féltékenység? Irigység? Vagy csak szimplán a begyöpösödöttség jele? Nem tudom... Soha nem is fogom megtudni, mert nekem nem célom az, hogy megbántsak valakit. Nem nagy dolgokról van itt szó, egy aprócska megjegyzés, egy mozdulat vagy egy ártalmatlannak tűnő kérdés azonban a megfelelő időben halálos döfés lehet. És tudjátok mi a legrosszabb? Hogy az ilyenek azoktól fájnak a legjobban, akiket a barátunknak tartunk, hisz csak ő tudja, hogy mivel lehet padlóra küldeni.
Ha ilyennel van dolgotok, csak egyet tudok tanácsolni: vegyetek egy mély levegőt, mosolyogjatok és válaszoljatok valami semlegeset. Nem kell visszavágni, hisz azért csinálja, mert Neked kijárt valamiből, amiből neki nem... Ettől szarul érzi magát, és ezzel próbál csillapítani a boldogtalanságán. Ne hagyjátok magatokat! :)

A női lélek nagyon bonyolult, én csak tudom... Úgy lehet csak túlélni a mindennapokat, hogy felveszel egy miniszoknyát a legszarabb napjaidon is, befújod a hajad a kedvenc parfümöddel, és mosolyogsz mindenkire, aki veled szembe jön! Azt meg, hogy otthon macinaciban jégkrémet zabálva végigbőgöd a Bridget Jones naplója mindkét részét, senki nem látja! Zabálj jégkrémet, bőgjél, aludd át a vasárnapot, másnap pedig hódítsd meg a világot és tegyél magasról a rosszalló megjegyzésekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése