2011. szeptember 13., kedd

Bemutatkozás

Sziasztok!

Azt hiszem, úgy illik, ha én is bemutatkozom, mielőtt elkezdeném kőkeményen osztani az észt. :)
Adri vagyok és a párkapcsolatokról, szexről, valamint a vele járó problémákról fogok írni, plusz néha betársulok Olcsilányhoz a szépészeti rovatba.
Az a célom, hogy rávilágítsak olyan problémákra, amikről esetleg nem mindenki szeret beszélni, mert kínos számára, vagy nincs, akivel megoszthatná... Szeretnék kimondatlan, mocskos gondolatokat leírni, szakításon átsegíteni embereket, viccesen megközelíteni a szexbakikat, ilyesmi. :) Ha bármi kérdésed van, segítségre szorulsz és úgy érzed, senki más nem segíthet csak ÉN, akkor írj bátran az adriegirllovesyou@gmail.com címre, vagy ide kommentbe! :)

2 megjegyzés:

  1. Jujjjjj hát ne tudjátok meg mennyire jó ötletnek tartom ezt *-* legyen sok sok bejegyzés és HAJRÁÁÁÁ <3 Teljesen átérzem am a témákat amiket írtok sztem totálisan szükség volt már egy ilyen blogra teljes elfogadás és born this way :)

    VálaszTörlés
  2. jajj, de édes vagy! igyekszünk kielégíteni az igényeiteket, és sok sok bejegyzést írni! te vagy az első kommentelő, szóval tapsvihar, lufieső, köszönjük szépen :) <3

    VálaszTörlés